Om Kristine

CF071672

Hvem er jeg?

Jeg ønsker at leve et liv, hvor jeg føler mig fri og i udvikling og forandring.

For mere end 20 år siden gik jeg ind ad døren hos en psykoterapeut, som stillede spørgsmål til mig, der ændrede mit liv – til det bedre. Det føltes som om,  lyset i mig blev tændt og hjalp mig med at forstå mig selv, hvad jeg kom fra og hvordan det havde påvirket mig og gjort mig både stærk og sårbar. 

Jeg opdagede, at jeg som mange andre, ikke var helt klar over hvad jeg egentlig ønskede mig i livet og hvem jeg var som menneske, hvis ikke jeg skulle definere mig selv ud fra det jeg kunne gøre – bl.a. mit arbejde. Mit liv var meget præget af de valg og fravalg, som jeg havde taget uden en klar forståelse af hvor meget jeg var påvirket af min families normer, kultur, vaner, muligheder osv. Min barndom var på mange måder tryg og priviligeret, men også en ramme jeg havde lært mig at tilpasse efter. Selvom jeg var en meget voksen kvinde må jeg indrømme at jeg ikke var bevidst om det valg jeg havde til at gå mine egne veje. Det var både en byrde og en befrielse at erfare, at det eksistentielle ansvar og de valg, som fulgte (følger) med, var mit alene og ikke længere i hænderne på mine forældre, lærere, ledere eller andre ‘voksne’.

Denne erfaring har krævet aflæring for igen og igen at begribe hvad dette ansvar indebærer og for at jeg har kunnet frigøre mig fra følelsen af hvad jeg bør og skal.

Jeg har derfor gennem årene taget min egen medicin. Det jeg laver i dag er langt fra det, som jeg oprindeligt uddannede mig til at blive. I 1996 blev jeg færdig som humanbiolog fra Københavns Universitet. Efterfølgende arbejdede jeg godt 15 år i medicinalindustrien. Mit arbejdsliv var præget af mange tilsyneladende spændende opgaver, dygtige kolleger og rejser, og utrolig lange arbejdsdage, følelser af pligt og fastlåshed i hverdagens trædemølle. Jeg havde et velbetalt og ambitiøst lederjob og gode kolleger, men jeg følte sjældent glæde, overskud, begejstring og meningsfylde i mit arbejdsliv. Men jeg havde ikke overskuddet eller indsigten i hvad jeg ellers skulle lave – og vigtigst af alt heller ikke modet til at lytte til og udtrykke hvad jeg drømte om.

Det har jeg heldigvis nu:

Jeg ønsker at inspirere, motivere og støtte mennesker, som ønsker at skabe forandringer i deres liv. Gennem nærværende samtaler finder de fokus og får indsigt og mod til at leve et meningsfyldt liv, som afspejler deres essens og drømme.

Min faglige ballast

Jeg er oprindelig uddannet humanbiolog fra Københavns Universitet i 1996. Den uddannelse blev mit adgangskort til mit første job i medicinal industrien. Ret hurtigt følte jeg stor interesse for mine kolleger/medarbejdere dvs. menneskene i organisationen – deres udvikling, motivation, udfordringer med samarbejde, job-life balance, trivsel osv. Jeg blev projektleder og personaleleder og videreuddannede mig som psykoterapeut (2006, Psykoterapeutisk Institut) og sidenhen som leder (2012, Diplom i ledelse fra DTU Diplom). Senere blev jeg også optaget af at forstå hvorfor og hvordan mange – rigtig mange – desværre fortsat oplever i større eller mindre grad at blive syge af stress, angst og depressioner. Jeg tog derfor en stresscoachuddannelse i 2015 (Matzau erhverspsykologer) for at få en større faglig indsigt på det område. Senest har jeg uddannet med til clairvoyant hos Birgitte Pragst (birgittepragst.com). Dette forløb har understøttet min proces med at komme hjem i mig selv og finde ro og hvile og rumme hele min talentkerne – inklusive mine clairvoyante evner.

Jeg er også:

En kvinde på 54 år, mor til to teenagere Rebecca og Oskar og min hund Sille. Jeg er fraskilt fra deres far. Jeg bor i en skæv villalejlighed i Brønshøj med en dejlig frodig have. Jeg elsker at være i naturen og jeg elsker at udfolde mig kreativt med alt fra at bygge en terrasse til at hækle et tæppe og strikke en trøje. Jeg lytter meget til lydbøger og podcast. Jeg elsker nærværende og dybe samtaler med min familie og veninder.