Udtalelser

IMG_8139

Hvad siger andre spillere?

“Som garvet leder er det sværere og sværere at finde noget der kan udfordre en på hvad man kan forbedre eller hvor man kan være nysgerrig i sit lederskab. The Transformation Game® workshop kompetent ledet af Kristine, rykkede en hel masse, og jeg blev både klogere og mega inspireret af at spille spillet. Jeg kan varmt anbefale The Transformation Game® til alle ambitiøse ledere.”
Tina Moe, Direktør i Leadership of the Future (tidl. Senior Vice President, Process, Alectia)

“Endnu en gang tak for et meget inspirerende og godt forløb/spil. Faktisk blev jeg noget blæst bagover over forløbet – og ikke mindst den indsigt der kom på bordet. Jeg forlod dit hus med en klarhed, som jeg ikke tidligere har haft i relation til mit job”
Erik, leder

“Jeg har personligt haft kæmpe stor glæde af at spille The Transformation Game® med Kristine. Endda så meget, at jeg synes mine kunder, som er kvindelige topledere, også skulle have oplevelsen. Kristine leverede Intuitive Solutions, en kort variant af The Transformation Game®, til deltagerne i NEW – og det var også virkelig udbytterigt. Kristine er simpelthen ekstremt dygtig til at give deltagerne præcis hvad de har brug for til liv og lederskab – når vi spiller”.
Christina Ørnstrand, CEO & Direktør, NEW – new.dk

“Kristine er en fantastisk klog og indfølende spilleder der i sine forsøg på at lede én ind i kernen af spillefokus og i at forstå indholdet i de kort man trækker går lige ind til dér hvor tampen brænder. Og så er hun et dejligt varmt menneske.
Jeg havde aldrig spillet før og mødte op med nysgerrighed og åbenhed. Gruppen var ikke noget problem, fordi vi kendte hinanden. Vi kendte også delvist hinandens problemer. Det føltes som om alle var åbne og ærlige. Nu hvor der er gået nogle dage må jeg sige at det er gode ting jeg fik indsigt i. Både nogle gamle mønstre og nogle nye muligheder. Jeg har allerede været ud for noget vanskeligt og har oplevet spilleresultatet som en vigtig hjælp”
Helen, cand.mag. og ph.d., pensioneret lektor og ID-psykoterapeut 

“Jeg har spillet The Transformation Game® med Kristine Törnqvist som spilleder flere gange. Og hver gang har det været en særlig og ja, netop transformerende oplevelse. Kristines vedholdende og kærlige fokus gør det så ligetil at udforske det, som spillet lægger op til. Mange ville måske miste overblik over de mange veje, spillet kan ta’, men ikke Kristine, som sikker og viist guider hele spillet igennem, så man føler sig tryg. Transformation Game og Kristine Törnqvist får min bedste anbefaling!”
Karen Marie Bach-Vilhelmsen, psykoterapeut MPF

“Jeg har spillet The Transformation Game® nogle gange og har haft overraskende aha-oplevelser og frustrende wake-up-calls og ofte undret mig over, hvordan et spil kan give mig indsigter, jeg burde have haft for længst. For mig startede The Transformation Game® allerede når jeg som forberedelse begyndte at stille skarpt på mit fokus.
The Transformation Game®, og de input jeg har fået fra Kristine som spilleder, har betydet noget for den måde jeg ser på mine omgivelser og mig selv i dag. Og fordi spillet, på sin egen måde, bliver meget nærgående, har det også haft betydning for nogle af de valg, jeg træffer i hverdagen, men også i et større perspektiv.
Kristines rolle som spilleder er, ud over at sørge for at spillet spilles efter reglerne, også at sørge for at man som spiller forstår og kan bruge de nye indsigter og den nye viden man får. Fordi Kristine har en fantastisk evne til at sætte sig ind i spillernes situation og hjælpe med at forstå de udfordringer og spørgsmål man hele tiden står over for, bliver oplevelserne i spillet meningsfyldte og meget nærværende. Kristine sørger for, at der er klarhed – over spillet, ens situation, indsigter, oplevelser – og det har hun bare en helt særlig evne til.
Jeg ser frem til at spille transformation game igen – med spænding og glæde. Jeg ved, at spillet kan give mig en brik, jeg skal arbejde hårdt på at få lagt rigtig på plads. Men jeg ved også, at for mig er spillet med alle spørgsmål, oplevelser og indsigter en positiv måde at komme videre i livet på.”
Trine Fischer, cand.scient., ph.d., skolelærer

“Det var en stærk og intens oplevelse at spille The Transformation Game®. Spillet fik hurtigt skabt et meget ærligt og hjerteligt rum mellem spillerne – og Kristine førte os som spilleder godt igennem processen. Hun forstod på fin vis at sige til, når det var nødvendigt at komme videre i spillet – men også at lade samtalen fortsætte, når der var behov for det. Alt i alt var The Transformation Game® en rigtig god oplevelse, der gav mig inspiration og positiv energi – og stadig gør det i dag, når jeg genlæser noterne fra dagen”
Tidligere spiller

“At spille The Transformation Game® – livets spil – er utroligt givende. Det at fordybe sig i et betydningsfyldt emne en hel dag (ja måske endda over en weekend), blive guidet, udfordret og mødt af både de andre i gruppen og i særdeleshed af Kristine, er helt fantastisk. Det er både rørende, healende, sjovt, og ind i mellem særdeles provokerende, og man komme i kontakt med mange sider af sig selv, og med mange følelser. Alle i gruppen er der med samme formål, nemlig at blive klogere på sig selv, og støtte de andre i deres proces, og det nærvær det giver, gør det trygt at give sig hen til spillet.
Jeg har spillet The Transformation Game® en del gange gennem de seneste 10 år – alle gange med Kristine som spilleder. Og jeg skal med sikkerhed spille mange flere gange de næste mange år, garanteret også med Kristine som spilleleder. Kristine har nemlig en helt særlig evne til at have overblik og holde fokus, være nærværende med hver enkelt spiller, stille spørgsmål, som går i dybden og ofte går lige til sagens kerne. Og alt hvad hun gør i løbet af spillet bliver gjort med indlevelse og på en meget kærlig måde. Og så har hun en skøn humor – og hvem kan ikke bruge lidt af det i livets spil. Jeg kan på det varmeste anbefale The Transformation Game® såvel som Kristine”.
Hanne Mie Smith, pædagog og psykoterapeut