Vil du spille

TG

The Transformation Game®‒ hvornår vil du spille?

Kan du samle en gruppe?

Kan du samle en gruppe på eller 3 til 6 spillere, så kontakt mig og lad os aftale en dag, som passer alle parter. Når du skal spille The Transformation Game® skal du afsætte en hel dag. Vi begynder som regel kl. 9 og slutter mellem kl. 20. Det anbefales ikke have planlagt for mange aktiviteter efterfølgende.

Pris:

En hel dag (ca. 10 timer) med The Transformation Game® koster 1450,- kr. per deltager. Dertil skal der tillægges udgifter til ophold og forplejning, hvis I ikke selv har adgang til et egnet uforstyrret sted.

Datoer for åbne spilledage:

Jeg faciliterer The Transformation Game® på nedenstående dage:
  • lørdag den 27. august 2022 kl. 9-19
  • lørdag den 19. november 2022 kl. 9-19
Send mig en mail på info@transformationgame.dk eller send en sms til 4078 0070.

Opfølgning:

Mange spillere oplever, at det er en intensiv dag, hvor de får mange nye og vigtige input, som skal integreres i deres liv. Skulle du efterfølgende have lyst til at arbejde videre med disse nye indsigter eller andre temaer i dit liv, tilbyder jeg som opfølgning coaching forløb. Her vil vi have fokus på, hvordan du kan handle på de indsigter du har fået, og jeg vil støtte dig i din proces til at nå dine mål og de nødvendige ændringer i dit liv. Som en del af opfølgningen kan vi arbejde med Intuitive solutions som er lavet til individuelle sessioner med kortene fra The Transformation Game.  Se mere under ‘Coaching forløb’.